KARAMAN / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

"A Well-being Journey in the footsteps of Values" eTwinning Projesi Çalışmaları Başladı

Okulumuz İngilizce Ögretmeni Esra Yozcu ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mesut Çınar koordinatörlüğünde 9 ülkeden 19 okulun katılımıyla "A Well-being Journey in the footsteps of Values" isimli eTwinning projesi çalışmaları başlamıştır. 5 ay sürecek olan proje boyunca öğrenciler farklı kültürlerden yaşıtlarıyla evrensel değerlerin iyi oluşumuzu nasıl etkilediği üzerine farklı çalışmalar yapacaklar. Web 2.0 ve yapay zeka araclarini kullanarak farklı ürünler tasarlarlayıp işbirlikci ve ortak ürünler orataya koyacaklar.

04-01-202404-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 15:03 - Görüntülenme: 138