KARAMAN / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

E-twinning Projemiz: Bridge Between Countries (Ülkeler Arası Köprü)

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra YOZCU'nun danışmanlığını yaptığı İspanya, İtalya, Slovakya, Almanya, Polonya, Gürcistan ve Türkiye'den 19 okulun katıldığı E-twinning projemiz "eTwinning Bridge Between Countries" öğrencilerimizin katılımıyla çalışmalarına başlamıştır. Projemiz kapsamında öğrencilerimiz farklı ülkelerden yaşıtları ile Web 2. 0 araçları ile iletişim kurarak, işbirlikçi ürünler ortaya çıkararak kültürlerarasu iletişim becerilerini geliştirecek ve aynı zamanda İngilizce'yi etkin bir şekilde kullanma fırsatı bulacaklardır.

projenin adı: BRIDGE BETWEEN COUNTRIES
Türkçe adı: ÜLKELER ARASI KÖPRÜ