"P.AR.T.E.R.R.E. " İtalya Hareketliliğimiz

03-09 Nisan  2022 tarihleri arasında 6 öğrencimiz , İngilizce öğretmeni Esra Yozcu ve Tarih Öğretmeni Ayşe Karagöz  ile birlikte İtalya'nın Potenzakentine gidilmiştir.

Hareketliliğimiz boyunca öğrencilerimiz İtalya'nın sanat, eğitim,kültür ve tarihi ile ilgili önemli bilgiler edinmişlerdir

LiceoArtisticoMusicale e CoreuticoStatele WALTER GROPİUS eğitim  kurumunda öğrencilerimiz derslere katılmışlar, eğitim sistemini incelemişler ve okul öğrenci ve öğretmenlerinin sergiledikleri sanatsal faaliyetleri izlemiş ve katılmışlardır. Eğitim kurumu bir güzel sanatlar lisesi niteliğinde olduğu için öğrencilerimiz dans ,resim ve enstrüman derslerine katılıp bu sanat dallarını deneyimlemişlerdir.

Ayrıca kültürel faaliyetler kapsamında bölgenin tarihi ve kültürel yerlerini gezerek bilgi edinmişlerdir

Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 20.12.2022 11:52 - Görüntülenme: 234