KARAMAN / MERKEZ - Fatih Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, büyük bir coşku ve gurur ile kutlandı. Okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler, bu kutsal günü unutulmaz kılmak için bir araya geldiler.

Mrt

Okulumuzda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler, milli marşımızın kabul edilişinin önemini vurgulamak ve milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına düzenlenen programda bir araya geldi.

Mrt

Okulumuzda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli tarafından, Çevre Bilinci, Sıfır Atık Projesi, İklim Değişikliği ve Küresel Isınma konularında, öğrencilerimize bilgilendirme yapılmıştır.

Mrt

Karamanlı dijital içerik üreticisi ve DJ Akif ANDAL, ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimize SABIR kelimesinin anlam içeriğini anlattı.

Mrt

F.A.R.K. (Fatih Anadolu Lisesi Rehberlik ve Kariyer) projemiz kapsamında ODTÜ Kampüsüne bir ziyaret gerçekleştirdik. Program kapsamında Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettik.

Şbt

Okulumuzda 12 Şubat tarihinde Türkiye Teknoloji Takımı - T3 Karaman sorumlusu Hasan ŞENYÜREK tarafından Deneyap Sınavları ve Teknofest yarışmaları ile ilgili seminer düzenlendi.

Ock

12 Ocak Cuma Günü Müzik Öğretmeni Feyzanur OKUR tarafından öğrencilerle birlikte "Türkü Günü" etkinliği düzenlendi.

Ock

Fatih Anadolu Lisesi Rehberlik ve Kariyer (FARK) projesi kapsamında Kariyer Günleri programının bu bölümdeki konukları Karaman Asliye Hukuk Hakimi Abdussamed Göl ve Karaman Savcısı Mustafa Başara Beyefendiler oldu.

Ock

"A Well-being Journey in the footsteps of Values" isimli eTwinning projesi çalışmaları başlamıştır.