Nis

Okulumuz Floor Curling karma takımı ilimiz Karaman'da birinci olarak 14 - 16 Nisan tarihlerinde Isparta'da yapılan okul sporarı grup maçlarında ilimizi temsil etmişlerdir.

Nis

Okulumuz Bocce Kız Erkek takımları 30 - 31 Mart tarihlerinde Mersin'de yapılan Okul Sporları kapsamında Karaman ilimizi temsil etmişler  Ankara'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra YOZCU'nun danışmanlığını yaptığı İspanya, İtalya, Slovakya, Almanya, Polonya, Gürcistan ve Türkiye'den 19 okulun katıldığı E-twinning projemiz "eTwinning Bridge Between Countries" öğrencilerimizin katılımıyla çalışmalarına başlamıştır.

Mrt

11. sınıf öğrencilerimize meslek tanıtımı ve İŞKUR'UN yapısı ile bilgilendirme amaçlı, İŞKUR yetkilileri tarafından ziyarette bulunulmuştur.

Mrt

Okulumuz 9/A öğrencilerinden Ece YILDIRIM Karaman genelinde düzenlenen satranç turnuvalarında dereceler almıştır.

Ock

Diyanet işleri ve müftülük ile yapılan protokol neticesinde  9. ve 10. sınıf öğrencilerimize okulumuz  konferans salonunda "Değerlerimle Değerliyim" semineri yapılmıştır

Ock